Skip to main content

Andre Investeringer

Vika Eiendomsforvaltning

Familien Fossum har også eierskap i en eiendomsportefølje i Vika. Denne forvaltes av Vika Eiendomsforvaltning AS. 

Vika Eiendomsforvaltning AS ble opprettet i 1996 av flere gårdeiere som ønsket profesjonell og leietakerfokusert forvaltning av sine eiendommer. Drift og forvaltning ivaretas i dag av en liten administrasjon. Selskapet forvalter i dag ca 110.000 kvm næringseiendom i sentrale deler av Oslo. Porteføljen omfatter 13 bygg.

For mer informasjon se www.vika-eiendom.no

Chat Noir

Stormbull er gjennom et av datterselskapene medeier i Chat Noir AS. Chat Noir AS driver utleie av Chat Noir teater til underholdningsbransjen, samt servering i forbindelse med utleie.

Chat Noir er et revyteater som ble grunnlagt av sangeren Bokken Lasson og skribenten Vilhelm Dybwad i Oslo i 1912 etter inspirasjon fra kabareten Le Chat Noir i Paris. Chat Noir har opp gjennom årene vært ledet av flere sentrale navn innen norsk revy og underholdning. Blant annet Einar Rose, Ernst Diesen, Jens Book-Jenssen, Egil Monn-Iversen, Einar Schanke og Tom Sterri. Sistnevnte har vært Chat Noirs teatersjef siden 1996. Siden høsten 2010 er det Thalia Teater A/S ved Bjørn Heiseldal som står for den daglige driften av Chat Noir. Chat Noir har ligget på sitt nåværende sted i Klingenberggata 5 i Oslo sentrum siden 1938.

For mer informasjon se www.chatnoir.no

RS 146 Stormbull

Stormbull’s eiere er bevisst på selskapets samfunnsansvar. I tillegg til å drive etisk og økonomisk forsvarlig har eierne valgt å gi bidrag til utvalgte allmennyttige formål.

Stormbull ved tidligere leder og eier Per W. Fossum valgte å gi en større pengegave til Redningsselskapet som muliggjorde innkjøp av redningsskøyta RS Stormbull. Skøyta har base i Stavern og Røst, og har hittil reddet 12 liv, assistert 5.747 personer og 2.554 fartøy.

For mer informasjon se www.nssr.no