norstamp

Porteføljeinvesteringer og andre engasjementer

2010040

Norstamp AS

Norstamp AS er et heleid datterselskap i Stormbull konsernet. Selskapet holder til i Stokke i Vestfold. Norstamp har betydelig omsetning innen produksjon og salg av etiketter. Videre er selskapet en ledende aktør i Norge i produksjon og salg av stempelprodukter. Norstamp AS produserer også skilt- og dekorprodukter. Virksomheten er i hovedsak rettet mot det norske markedet.

For mer informasjon se www.norstamp.no

chatnoir

Chat Noir AS

Stormbull er gjennom et av datterselskapene medeier i Chat Noir AS. Chat Noir AS driver utleie av Chat Noir teater til underholdningsbransjen, samt servering i forbindelse med utleie.

Chat Noir er et revyteater som ble grunnlagt av Bokken Lasson i Oslo i 1912. Victor Bernau, Einar Rose, Ernst Diesen, Jens Book-Jenssen, Egil Mohn-Iversen, Dag Frøland, Einar Schanke, Tom Sterri, Anders Moland og Trude Elde har ledet teateret. Chat Noir har ligget i Klingenberggata 5  i Oslo sentrum siden 1938.

For mer informasjon se www.chatnoir.no

vika

Vika Eiendomsforvaltning AS

Familien Fossum har også eierskap i en eiendomsportefølje i Vika. Denne forvaltes av Vika Eiendomsforvaltning AS.

For mer informasjon se www.vika-eiendom.no

redningskoyta

RS 146 Stormbull

Stormbull’s eiere er bevisst på selskapets samfunnsansvar. I tillegg til å drive etisk og økonomisk forsvarlig har eierne valgt å gi bidrag til utvalgte allmennyttige formål. Stormbull ved tidligere leder og eier Per. W. Fossum valgte i 2009 å gi en større pengegave til Redningsselskapet som muliggjorde innkjøp av redningsskøyta RS Stormbull. Skøyta har base på Oscarsborg, og bidrar til å styrke redningsselskapets beredskap i Oslofjorden.

For mer informasjon se www.nssr.no